Kock till förskola på Södermalm

Stockholms stad

Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker en kock till Västra Söders förskolor på Södermalm. Södermalms statsdelsförvaltning erbjuder dig en arbetsplats där ett aktivt medarbetarskap och ett tydligt ledarskap är grunden för att ge Stockholmarna den bästa verksamheten.

Västra Söders förskolor består av fem förskolor. Lyckan, Rosen, Saga, Pärlan och Rosen. Vi är KRAV-certifierade på nivå två.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har en hög ambitionsnivå, vill sprida matglädje och ser helheten med måltiden. Tillsammans med en kollega vill du utveckla måltiden till något utöver det vanliga Ni ansvarar för matlagning från grunden med bla. vegetariska rätter tre dagar i veckan för att erbjuda barnen en vällagad, god och näringsriktig måltid. Ni lagar gemensamt maten till Lyckan och Rosen. Din uppgift blir sen att förflytta dig till Rosen, där du ansvara för deras mottagningskök. Arbetsuppgifterna på Rosen består bl.a. av egenkontroller, upplägg, att förbereda mellanmål och diska. Tillsammans med pedagogerna på Rosen ska du också genomföra och planera matkunskap med barnen då vi ser köket som ett viktigt pedagogiskt rum.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad kock med några års erfarenhet. Det är av stor vikt att du som person är positiv, engagerad, serviceinriktad, kreativ och välorganiserad. Arbetet kräver också att du har god datorvana. Det är en fördel om du är insatt i vårt system för beställningar som görs i Agresso. I din roll är det viktigt att du besitter en god samarbetsförmåga är flexibel men också när det krävs kan arbeta självständigt. Du måste trivas att arbeta kring barn och kunna initiera och driva arbeten med teman tillsammans med barn och pedagoger. Att göra vackra upplägg som lockar för att väcka aptit och intresse hos barnen ingår också i det dagliga arbetet. Smak men även dofter har stor betydelse för hur vi upplever maten, exempelvis bakar vi bröd varje dag.

Du har kunskap och erfarenhet av special- och allergikost samt kunskaper om olika matkulturer. Kunskap om livsmedelshantering och egenkontroll.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.





Övrigt

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Södermalm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2017/4714
Kontakt
  • Jeanette Andersson, 0850812280
Publicerat 2017-06-26
Sista ansökningsdag 2017-07-10

Att arbeta i Stockholms stad

Ta reda på hur det är att jobba i Stockholms stad genom vår karriärsida.

Till Karriärsidan
Läs mer om oss här

Dela länkar