Kock äldreomsorgen, dagtid i Enskede Årsta Vantör

Stockholms Stad, Enskede-Årsta-Vantör SDF, Egen regi.

Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

Vill du göra skillnad i Stockholmarnas vardag, och jobba i en spännande och växande stadsdel? Hos oss får du utvecklas och växa med uppgiften. Vi arbetar för att hitta nya innovativa arbetssätt för ett hälsosamt och meningsfullt åldrande. Till stöd för detta har vi ett innovationscentrum med framstående välfärdsteknik inom vård och omsorg. Tillsammans arbetar vi för att vara ett stadsdelsområde i en trygg stad att växa upp, leva och att åldras i.

Beskrivning

Kostenheten i Enskede Årsta Vantör har ett kök med en restaurang som ligger i Rågsved centrum. Här lagar vi ungefär 1200 portioner per dag, fördelat på lunch och middag. Vi levererar vällagad mat och så mycket som möjligt från grunden, till olika äldreboenden och hemtjänstgrupper. Runt 30 % av våra inköp är ekologiska. Den mesta maten skickas kyld men även en del varm. Kostenheten har 15 medarbetare varav tre är kockar.

Vi söker en erfaren och kvalitetsmedveten kock som vill vara med och se till att våra äldre får god och bra mat. Är det du?

Arbetsuppgifter
- Planer och laga mat tillsammans med övriga kockar
- Arbeta med menyplanering och utveckling av recept med övriga kockar och chefer 
- Ansvara för egenkontrollen
- Ansvara för att dra ut produktionsunderlag, recept och kantinetiketter ur vårt kostdataprogram Aivo

 

Utbildning
- Kockutbildning eller motsvarande utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig

Kvalifikationer
- Erfarenhet av arbete i storkök
- Kunskaper i livsmedelshygien och egenkontroll      
- Datavana, för att använda datorn som stöd och hjälpmedel i det dagliga arbetet
- Goda kunskaper i svenska och kunna uttrycka sig i tal och skrift

Meriterande kvalifikationer
- Erfarenhet av arbete i storkök inom äldreomsorgen                       
- Kunskap om målgruppens behov
- Kunskap i special- och konsistensanpassad matlagning        
- Erfarenhet av arbete med något kostdataprogram

Villkor
- Arbetet sker dagtid på ett rullande schema och varannan helg
- Det är viktigt att kunna tillämpa god ergonomi i det dagliga arbetet
- Arbetet är fysiskt krävande, köket är en miljö med buller i från utrustningen

Övriga krav
- Det är viktigt att kunna tillämpa god ergonomi i det dagliga arbete
- Arbetet är fysiskt krävande, köket är en miljö med buller i från utrustningen
- Vi begär utdrag från belastningsregistret

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2017-12-01
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 37 timmar/vecka
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2017/6233
Kontakt
  • Jenny Eriksson, 08-50820551
  • Anna Forsgren, 08-50820552
Facklig företrädare
  • Lena Ezelius, Kommunal, 08-50820588
Publicerat 2017-09-15
Sista ansökningsdag 2017-09-29

Att arbeta i Stockholms stad

Ta reda på hur det är att jobba i Stockholms stad genom vår karriärsida.

Till Karriärsidan
Läs mer om oss här

Dela länkar