Ingenjörer inom samhällsbyggnad!

Logga in och sök jobbet

Är du ingenjör inom samhällsbyggnad, nyexaminerad eller med några års erfarenhet? I så fall är vi intresserade av dig!

Stockholms stad är inne i ett expansivt skede och på exploateringskontoret har vi en viktig roll i att utveckla och bygga huvudstaden. Vi arbetar med många av Sveriges mest intressanta och uppmärksammade stadsutvecklingsprojekt. Vi ansvarar bland annat för utveckling och förvaltning av stadens mark, exploatering för bostäder och företagsområden och stadens investeringar i gator och parker i exploateringsprojekt. Som medarbetare på exploateringskontoret har du en viktig del i stadensutveckling där du ges möjligheter att utforma framtidens Stockholm. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta inom något av våra verksamhetsområden:

  • Projektledning
  • Byggprojektledning
  • Markförvaltning
  • Värdering
  • Trafikplanering

Exploateringskontoret erbjuder ett öppet och prestigelöst arbetsklimat med stor respekt för din kompetens. Du kommer få cirka 250 kollegor inom exploateringskontoret, personer med ett stort engagemang och samhällsintresse som brinner för att utveckla Stockholm stad. Vi erbjuder en trygg arbetsplats med kollektivavtal och ett förmånspaket med bl a tjänstepension, friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, föräldraledighetstillägg, möjlighet att växla semesterdagstillägg och flexibel arbetstid (kl 06-22).

Är du ingenjör inom samhällsbyggnad och tycker detta låter intressant? Välkommen med din spontanansökan bestående av CV och personligt brev.

Logga in och sök jobbet