Intresseanmälan Stadsbyggnadskontoret

Logga in och sök jobbet

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Stadsbyggnadskontoret planerar för ett framtida Stockholm på uppdrag av stadsbyggnadsnämnden. Vi arbetar med stadsplanering såväl översiktligt som på detaljnivå, bygglov, stadsmätning, fastighetsbildning och bostadsanpassning. Vi sitter centralt på Kungsholmen med ca tio minuters gångavstånd till Stockholms central.

Arbetsplatsbeskrivning

Hos oss arbetar bl.a. arkitekter, samhällsplanerare, ingenjörer, jurister, bygglovshandläggare och inspektörer. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta inom något av våra verksamhetsområden:

  • Planavdelningen
  • Bygglovsavdelningen
  • Stadsmätningsavdelningen
  • Bostadsanpassningsavdelningen
  • Strategi- och utvecklingsenheten

Vi utlyser alla våra lediga tjänster på stockholm.se under Lediga jobb. Är du däremot intresserad av praktikplats, sommarjobb eller exjobb rekommenderar vi dig att hålla utkik efter annonser som är riktade mot detta på vår hemsida under Intresseanmälningar. Just nu har vi inga lediga tjänster utlysta men du är alltid välkommen att skicka in en intresseanmälan.

Vi erbjuder dig en inspirerande och lärande arbetsplats där du får goda möjligheter att utvecklas och lära nytt. Du kommer att få ca 390 kollegor, personer med ett stort engagemang och samhällsintresse som brinner för att utveckla Stockholm stad. Som medarbetare hos oss kan vi erbjuda en trygg arbetsplats med kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, föräldraledighetstillägg, möjlighet att växla semesterdagstillägg och flexibel arbetstid (06-22).

Välkommen med din intresseanmälan bestående av CV och personligt brev!

Logga in och sök jobbet