Vill DU göra skillnad?

Logga in och sök jobbet

Satsa på ett ideellt uppdrag som God man.

Alla ska ha samma rättigheter oavsett förmåga.

Vi har många vardagshjältar idag, men vi behöver bli fler.

Vill du bli en av dom ?

Bli God man, hjälp oss att göra skillnad.

Logga in och gör en intresseanmälan

Bra att veta om uppdraget.

Som ställföreträdare är du god man eller förvaltare åt människor som på grund av sitt hälsotillstånd behöver hjälp. Ofta innefattar din roll att hjälpa till med ekonomin (betala räkningar etc.), bevaka personens rättigheter gentemot myndigheter och att föra dennes talan. Uppdraget är till stor del ideellt men ger dig möjligheten att göra skillnad för en annan människa.

Något mer att tänka på .

Du får inte ha någon betalningsanmärkning eller förekomma i belastningsregistret.Du bör vara insatt i hur samhället fungerar

Du har lätt för att kommunicera och ta kontakt med människor.

Kunskaper inom ekonomi och juridik är meriterande.

Observera, att vara ställföreträdare är ett förtroendeuppdrag som innebär att du hjälper en annan person på frivillig basis. Du blir alltså inte anställd av Stockholms stad.

Innan du blir aktuell för ett uppdrag kommer du behöva genomgå en webbutbildning. Vi gör även en kreditupplysning samt ett utdrag ur belastningsregistret. Det är därför viktigt att du uppger ditt fullständiga personnummer vid ansökan.

I och med att du sänder in en intresseanmälan godkänner du att vi gör en kreditupplysning och en belastningsregisterkontroll, samt att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.        

Bli God man, hjälp oss att göra skillnad.

Ansök via länken nedan:

Intressanmälan

 

OBS! Använd länken ovan "Intresseanmälan". Du ska inte klicka på knappen nedan som heter "Logga in och sök jobbet". Tack för din förståelse.