Tillbaka

Intresseanmälan - Praktikplats på Inköpsenheten

Skicka intresseanmälan

Vill du göra din praktik på en utvecklingsdriven inköpsenhet? På Stockholm Vatten och Avfall arbetar vi på inköp inte bara med upphandlingar, utan även strategiskt tillsammans med verksamheten för att tillgodose behov och följa upp befintliga avtal. Till höstterminen söker vi 1-2 praktikanter som läser en utbildning inom inköp och upphandling.

Du kommer att få göra din praktik på en enhet bestående av ca 20 personer med roller som upphandlare, inköpare och avtalscontrollers. Du kommer att hamna i en engagerad grupp och med kompetenta medarbetare. Under din praktik kommer du ha en dedikerad "fadder" men du får vara med och arbeta med flera olika kollegor och områden. Exempel på arbetsuppgifter som kan vara aktuella är:

  • Upphandling av varor, tjänster eller entreprenader
  • Avtals- och leverantörsuppföljning
  • Spend- och inköpsanalysarbete

Som person är du självständig, driven och noggrann och tycker om att hjälpa till där det behövs. Vi kommer ett kalla ett antal sökande till intervju där stort fokus läggs på personliga egenskaper när vi gör vårt val.

Krav är att du går en utbildning inom inköp och upphandling, vi kommer att prioritera sökande från Stockholms stads utbildning på Frans Schartau. Du söker tjänsten via webbformulären och bifogar CV samt svarar på våra urvalsfrågor. Sista dag att söka är 20 maj 2022. 

Stockholm Vatten och Avfall är en samhällsbyggare i framkant som driver och utvecklar vatten- och avfallstjänster med miljöfokus. Varje dag, året runt förser vi 1,4 miljoner stockholmare med rent och gott kranvatten, renar avloppsvatten och ser till att avfallet tas om hand. Tillsammans med invånare, företag och andra intressenter arbetar vi för att Stockholm ska bli världens mest hållbara stad.