Tillbaka

Intresseanmälan examensarbete på enheten Nyproduktion

Logga in och sök jobbet

Vill du göra ditt examensarbete på fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar Stockholms stad omsorgsfastigheter?

Om oss

Micasa Fastigheter i Stockholm AB är ett fastighetsbolag som ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB. Vår huvudsakliga uppgift är att tillhandahålla välskötta, trygga och tillgängliga bostäder till stadens äldre, personer med funktionsnedsättning samt till av staden prioriterade grupper med svag ställning på bostadsmarknaden. Vi erbjuder ett omväxlande och givande arbete i ett annorlunda fastighetsbolag med öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Hos oss kan ditt arbete hjälpa till att förenkla boendesituationen för människor som behöver stöd och omsorg. Micasa Fastigheter har ett modernt kontor på Nordkapsgatan 3 i Kista.

Beskrivning av uppdraget

Vi söker studenter som vill utföra sitt examensarbete på enheten Nyproduktion som är en del av avdelningen Fastighetsutveckling. Vi tror att ditt examensarbete grundar sig i att du har ett intresse för samhällsutveckling och byggherrens roll enligt plan- och bygglagen eller hållbarhet och miljö i byggproduktion.

För oss är ämnet viktigast och vi tar gärna emot förslag på examensarbete.

Under ditt examensarbete kommer du att ha en handledare och medarbetarna för nyproduktion finns till ditt förfogande.

Kvalifikationer

Du studerar på högskolenivå med inriktning byggingenjör, samhällsplanerare, miljö och hållbarhet eller liknande.

För att trivas hos oss är du strukturerad, noggrann och nyfiken.

Tidsperiod

Examensarbetet kan göras under vår- eller hösttermin 2022. Tidplan kommer att planeras tillsammans med handledaren.

Intresseanmälan

När du skickar in din intresseanmälan önskar vi att du tillsammans med ditt CV förtydligar vilken period du söker för och en beskrivning av ditt ämne för examensarbete. Vi kommer att gå igenom intresseanmälningarna löpande och kontakta de vi önskar att ta en vidare dialog med. Sista ansökningsdag är 2022-03-31. Har du frågor är du välkommen att kontakta Karl Frisell, enhetschef Nyproduktion, karl.frisell@micasa.se eller Teresa Kärrström, HR-generalist, teresa.karrstrom@micasa.se. Du kan också kontakta oss via info@micasa.se.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Mer information

Micasa Fastigheter äger och förvaltar ca 110 fastigheter som omfattar knappt 1 miljon kvadratmeter. Omsättningen är ca 1 miljard kronor. Våra miljö- och energiledningssystem är certifierade enligt ISO 14001 och 50001.

Micasa Fastigheters värdegrund bygger på engagemang, nyfikenhet, omtanke och kompetens. De fyra ledorden ska ses som ett förhållningssätt som genomsyrar alla områden och allt vi gör inom ramen för vår verksamhet.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida eller besök oss på Facebook.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.