Tillbaka

Utvecklingsingenjör

Skicka intresseanmälan

För att stötta personer som har haft det lite svårare att få ett arbete på grund av Covid-19 har vi på Stockholm Vatten och Avfall tagit fram tidsbegränsade tjänster som ska stötta individen att komma vidare i sitt arbetsliv men också ge värdefull stöd till vår verksamhet.

På enheten Utveckling och Investering jobbar vi med utveckling av våra befintliga avloppsreningsanläggningar samt planering inför framtiden.

Tjänsten ger dig som ny i arbetslivet möjlighet att få arbeta med olika typer av projekt tillsammans med duktiga kollegor som har stor erfarenhet.

Arbetsuppgifter och utmaningar

Som en del i vår utvecklingsgrupp kommer du få jobba i pågående projekt under handledning av övriga medarbetare. Arbetet omfattar både mer teoretiska uppgifter som till exempel att ta fram underlag för teknikval till en ”näringsfabrik” för sorterande system, processberäkningar, utvärdering av processdata från MBR-linjen samt bistå i arbetet med digitalisering och modellering; och mer praktiska uppgifter som att ta fram en effektiv metod för tömning av rötkammare, provtagning för optimering av primärslamsförtjockare och att projektera flytt av en membrantank i pilotskala.

Din profil

Du ska ha en civilingenjörsutbildning eller motsvarande inom ett relevant område så som miljö, VA, kemi eller bioteknik. Kunskap om avloppsrening från kurser eller tidigare arbete är meriterande, liksom erfarenhet av modellering av avloppsreningsprocesser. 

Du ska ha goda kunskaper i Microsoft Office och det är viktigt att du kan tillgodogöra dig information på både svenska och engelska.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för miljöteknik och VA. Är du nyfiken med stor vilja att utvecklas tror vi att du passar bra in hos oss.

Mer om oss

Vi är en lärande organisation med mycket erfarenhet och kunskap till ditt stöd. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb med intressanta arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat. Dessutom erbjuder vi goda anställningsvillkor, digitala och flexibla arbetssätt, kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad hälsofrämjande fördelar.  Läs mera om oss och träffa några av våra medarbetare på svoa.se/jobb

Ansökan

Du ansöker tjänsten genom att bifoga CV och svara på frågorna genom extern webbsida. Senast 30/7 vill vi ha din ansökan men urval sker löpande.