Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.
Skarpnäcks stadsdelsförvaltning erbjuder dig en arbetsplats där ett aktivt medarbetarskap och ett tydligt ledarskap är grunden för att ge stockholmarna den bästa verksamheten. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet.
Björkhagens förskolor består av fyra förskolor och ligger i Björkhagen i närhet till naturreservat. Förskolan Ängen har 3 avdelningar med 54 barn och ca 10 pedagoger. Köket är ett tillagningskök. Du har också catering till en av våra förskolor på ca 42 portioner. Sammanlagt så lagar du ca 100 portioner/dag. Nu söker vi en utbildad kock till ett vikariat fr o m 16/4 – 6/7-2018
På förskolan Ängen arbetar du självständigt i din roll som kock och lagar mat från grunden och serverar näringsberäknad lunch och mellanmål. Vi vill att du serverar näringsrika, varierade och bra komponerade maträtter. Vi har en hög andel ekologiska råvaror i kosten som serveras och en hög ambitionsnivå kring arbetet med hållbar utveckling och kemikaliesmart förskola. I arbetet ingår även förberedelser av frukost och mellanmål.
Du ansvarar för att livsmedelshanteringen sker lagenligt samt egenkontroll, hygien samt disk och städ i köket. Att informera pedagoger och familjer kring mat muntligen och digitalt ingår. Du kommer att få en gedigen introduktion av kocken på Ängen och arbeta bredvid under några dagar. Utöver detta arbetar du efter förvaltningens riktlinjer och policy gällande mat inom förskolan och ingår i förvaltningens nätverk för kockar. Tillsammans med övriga medarbetare på förskolan och andra kockar i förvaltningen, jobbar du med barnen i fokus.
Vi söker dig som har kockutbildning och erfarenhet av matlagning och intresse för hållbarhetsfrågor inom förskola/skola eller annat storkök. Du har kunskap och erfarenhet av special- och allergikost samt kunskap om olika matkulturer. Kunskap om livsmedelshantering och egenkontroll krävs.
Som person har du god samarbetsförmåga, kan arbeta självständigt och är flexibel. Du trivs att arbeta kring barn och bemöter deras nyfikenhet för maten positivt. Du är serviceinriktad och ser din roll som en del av helheten i förskolans verksamhet med god kommunikationsförmåga. I ditt arbetssätt är du strukturerad, organiserad och har överblick i förskolans verksamhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Erfarenhet krävs.
Anstellungsart | Befristeter Arbeitsvertrag (kürzer als 3 Monate) |
---|---|
Arbeitszeit | Teilzeit |
Arbeitsbeginn | 2018-04-16 |
Anzahl der freien Stellen | 1 |
Arbeitsstunden | 35,00/40,00 |
Ort | Stockholm |
Bundesland | Stockholms län |
Land | Schweden |
Referenznummer | 2018/1493 |
Kontakt |
|
Personalratvertretung |
|
Veröffentlicht | 09 Mär 2018 |
Letzter Bewerbungstag | 23 Mär 2018 |
Ausbildungsanforderungen |
|