Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.
Abrahamsbergskolan, byggd 1946, är en kommunal F-9 skola i Bromma med omkring 750 elever. Vi som arbetar på skolan vill skapa den bästa studiemiljö vi kan för att ge en god kunskapsgrund att stå på när eleven går vidare till gymnasiet. Tack vare erfarna och välutbildade lärare, studiemotiverade elever och föräldrar med höga förväntningar är Abrahamsbergsskolan en skola med höga studieresultat och en skola att trivas i. Vår vision är att vara en av Stockholms bästa skolor på att utveckla dig som elev utifrån dina förutsättningar. Skolans motto är Trygghet och Kunskap. Utan trygghet är det svårt att tillägna sig kunskap och kunskap ger trygghet.
Köket på Abrahamsbergsskolan tillagar ca 1600 portioner varje dag.
Vi söker dig som vill arbeta i en skolrestaurang där vi brinner för matlagning. På Abrahamsbergsskolan är vi ett glatt, professionellt och lösningsfokuserat köksteam som har en stor passion för det vi gör. Allting görs från grunden i vårt kök och du kommer ha stor frihet att bygga upp den mycket delikata och populära salladsbuffén som är en av restaurangens stationer. Köket brinner för utveckling av det gröna köket och dit hör självklart salladsberedningen, därför söker vi en mycket erfaren och branchkunnig kallskänka med dokumenterad utbildning.
Vi ser att du är:
- Självgående och flexibel.
- har lätt att samarbeta med andra.
- har ett professionellt förhållningssätt till kollegor, elever, föräldrar, skolledning och övriga medarbetare på skolan.
- är initiativrik och präglad av god service parallellt med ett inkännande förhållningssätt emot skolans elever.
- har god fysik och en stor dos passion för ditt yrke.
Dina främsta arbetsuppgifter är salladsberedning (en varierad och riklig buffé som är lockande för ögat), servering och matsal under arbetspasset utöver de sedvanliga arbetsuppgifter som ingår i en kallskänkas och kökets arbetsuppgifter.
Kvalifikationer
3-årig Hotell och Restaurangskola, inriktning kallskänka
Livsmedelshygien
Egenkontroll-HACCP
Besitter minst 5 års erfarenhet av storköksarbete. Datavana
Type of employment | Permanent position |
---|---|
Contract type | Full time |
First day of employment | Omgående eller enligt överenskommelse |
Number of positions | 1 |
Full-time equivalent | 100 |
City | Bromma |
County | Stockholms län |
Country | Sweden |
Reference number | 2018/329 |
Contact |
|
Published | 16.Jan.2018 |
Last application date | 30.Jan.2018 11:59 PM CET |
Education requirement |
|